bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

RUSIJA PRVAK EVROPE, ISTORIJSKI USPEH SRBIJE

        Na upravo završenom Evropskom prvenstvu u rekreativnom minifudbalu u Brnu, EMF EURO 2017, dobili smo novog prvaka Evrope, Rusiju. Drugo mesto osvojili su domaćini Česi, a treća je reprezentacija Madjarske koja je u utakmici za treće mesto savladala Rumuniju. 
 
        Reprezentacija Srbije je na ovom prvenstvu ostvarila istorijski uspeh, imajući u vidu da je ušla u 16 najboljih timova Evrope. U grupnoj fazi takmičenja Srbija je igrala nerešeno sa Crnom Gorom 1-1, izgubila od Bosne i Hercegovine 2-0 i dobila reprezentaciju Italije rezultatom 3-1. Na taj način reprezentacija Srbije je prošla u osminu finala i kao što nije imala sreće prilikom izvlačenja grupa, tako je žrebom odlučeno da u osmina finala igra protiv petostrukog Evropskog prvaka - reprezentacije Rumunije. Utakmica je izgubljena rezultatom 4-1, uz zaista hrabru i požrtvovanu igru naših momak kojima se nema šta zameriti. 
 
       Srpska Asocijacija Malog Fudbala se ovim putem zahvaljuje ekipi "Autogalant Veternik", čiji su predstavnici branili boje Asocijacije i Srbije na ovom prvenstvu, i čestita im na prikazanoj igri i zalaganju, a nama ostaje podstrek da na sledećem Evropskom prvenstvu naredne godine, napravimo korak više.  
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel