bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SRBIJA REKORDNO U LIGI ŠAMPIONA 2017.

Dragi naši saradnici i ljubitelji minifudbala, predstavnici Srbije u minifudbalu putuju sutra u Terme Čatež, Slovenija, gde će od 07.-10. septembra, predstavljati svoju Asocijaciju i svoju zemlju na drugoj po redu Ligi šampiona u rekreativnom minifudbalu, na kojoj će učestvovati 88 najboljih timova iz 22. Evropske zemlje, uključujući i Ligu šampiona za seniore 40+. 
 
Srbiju će ovaj put predstavljati rekordan broj timova, čak pet timova iz Srbije braniće boje svoje zemlje na ovom internacionalnom takmičenju. Pored prošlogodišnjih predstavnika Srbije, "Polimarka" iz Beograda i "DOK-a" iz Šapca, na ovogodišnjoj Ligi šampiona predstaviće se i ekipa "Tipex AS" iz Hattrick lige rekreativaca Novog Sada, koja je ove godine bila treća u Srbiji i koja je dala Srbiji i dva reprezentativca na Evropskom prvenstvu u Češkoj, kao i još dve ekipe iz poslovne lige i lige banaka i osiguranaja Beograd, Japan Tobacco International i Unicredit banka, koja je ove godine bila četvrta u Srbiji. 
 
Imajući u vidu da je ekipa Polimarka prošle godine ušla u 16 najboljih u Evropi, na taj način je i stekla pravo da se nadje u prvom šeširu, čime će u žrebu dobiti i lakše protivnike. Ekipa DOK-a iz Šapca je prošle godine ušla među 32 najbolje ekipe, te će takodje biti privilegovana tokom žreba. Na beneficije koje ove dve ekipe imaju utiče i njihovo ponovno učešće u ovom takmičenju. 
 
Iskreno verujemo i nadamo se da će sve naše ekipe najmanje proći grupu, i da će biti dostojan protivnik svakom timu koji se pojavi kao protivnik. Nema sumnje da će ekipe Polimarka i DOK-a svojim iskustvom doprineti još boljem plasmanu ove godine, kao i da će ostalim našim ekipama pomoći da ostvare što bolji rezultat. Korak napred, jedna naša ekipa medju osam najboljih u Evropi, predstavlja najrealnija očekivanja. Iskreno se nadamo se da će ih biti i više. Dugo smo se spremali za ovo takmičenje. 
 
 
NAPRED SRBIJA, NAPRED MINIFUDBAL U SRBIJI. 
Rate this item
(1 Vote)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel