bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Predsednik svetske organizacije malog fudbala u Beogradu

Tomlinson: 'bounty' system 'part of the game' Tomlinson: 'bounty' system 'part of the game'

      Srpska asocijacija malog fudbala će uskoro postati punopravna članica Evropske i Svetske asocijacije malog fudbala, te je tom prilikom u Beogradu, od 31.05. -02.06. 2014. Godine, boravio predsednik Svetske asocijacije malog fudbala, gospodin Filip Juda, koji se sastao sa predstavnicima Srpske asocijacije malog fudbala i prisustvovao finalnim utakmicama Poslovne lige i lige Banaka i osiguravajućih kuća, koje su prve pristupile Srpskoj asocijaciji malog fudbala kao njeni članovi.

          Prilikom boravka u Beogradu, Filip Juda se obratio učesnicima liga i na taj način uveličao završetak uspešne sezone, predočio kolika je važnost postojanja Srpske asocijacije malog fudbala u ovom trenutku, kao i da će Svetska i Evropska asocijacija malog fudbala pomoći razvoj rekreativnog malog fudbala u Srbiji. Na kraju izlaganja, Filip Juda se upoznao sa učesnicima liga, sudijama, predstavnicima ekipa, i tom prilikom podelio nagrade i pehare. Članovi, a posebno prvaci pomenutih liga, upoznati sa jednim od najvažnijih pravila Evropske i Svetske kuće, odnosno da igrači-timovi, mogu postati članovi asocijacije isključivo ako nemaju potpisan bilo kakav profesionalni ugovor u fudbalu. Takođe su upoznati, i sa mogućnošću odlaska na Evropsko prvenstvo u malom fudbalu, koje se ove godine održava u Eilatu, Izrael, letovalištu na obali Crvenog mora, od 23-27.11.2014. godine.

      Uzimajući u obzir da su Crna Gora, Hrvatska i Slovenija takođe članice Evropske federacije, bilo je priče o tome, da se pored omasovljenja ovakvog pokreta u Srbiji, u budućnosti ostvari uska saradnja sa asocijacijama u regionu, što je već učinjeno, te se na taj način ostavlja niz mogućnosti za unapređenje rekreativnog malog fudbala. Prisutnima se takodje obratio predsednik Srpske asocijacije malog fudbala, gospodin Dejan Boromisa, izražavajući veliko zadovoljstvo što je Asocijacija, pa i Srbija, u mogućnosti da bude domaćin uvaženom gostu, uz čiju pomoć će razvoj rekreativnog malog fudbala u Srbiji biti daleko efikasnija.   

More in this category: Tribute EP Grcka 2013 »
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel