bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

ANTALIJA DOMAĆIN BIZNIS KUPA U MINIFUDBALU

Od 22.-26. maja 2019. godine, prvi put se održava Biznis kup u minifudbalu. Novi projekat Evropske federacije koji okuplja prave zaljubljenike u fudbalsku igru. 

Pravo učešća imaju samo zaposleni u kompanijama. 

Srbiju i pored velikog interesovanja više kompanija (ukupno 24 ekipe na turniru), predstavljaju ekipe Raiffeisen banke i Apatinske pivare. 

Čelnici Srpske asocijacije malog fudbala ocekuju da ovaj turnir postane tradicionalan, te da ce broj ekipa biti neogranicen ubuduce, i da svake godine iz Srbije odlazi sve vise kompanija, ciji ce zaposleni i pored igranja fudbala, naci nacin da rade na promociji i razvoju timskog duha, fer igri, upoznavanju i druzenju sa ljudima iz čitave Evrope, kao i promociji svoje kompanije.

I ove godine sa nama je ekipa RTS-a na čelu sa neverovatnim Nemanjom Matićem, tako da ćete prilog sa ovog turnira moći videti nakon povratka naše mnogobrojne ekipe u Beograd, i na taj način se uveriti koliko pozitivne energije nosi ovaj projekat i koliko sve to može biti značajno za sve koji su direktno i indirektno uključeni.

Inače sve utakmice, statistiku i vesti vezane za Biznis kup mozete pratiti preko FB stranice European minifootball federation.

Takodje su vam dostupni i FB stranica "Mali fudbal srbije" i sajt biznis kupa www.eurobusinesscup.com!!!

 

Rate this item
(1 Vote)
back to top