bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Liga banaka i osiguravajućih kuća: Unicredit banka pobednik 18. izdanja lige !!!

      U ligi banaka i osiguranja došli smo do samog kraja a dobili smo i novog šampiona ekipu Unicredit banke koja je u finalu savladala šampione iz prethodne dve sezone ekipu Komercijalne banke. Finalni meč oduševio je sve prisutne kako samim tempom igre tako i potezima na terenu. Ne mali broj puta na terenu je sve izgledalo kao da igraju pravi profesionalci i majstori malog fudbala. Viđen je tvrd meč ali sa dosta golova ako u obzir uzmemo činjenicu da je važnost utakmice bila prevelika. Konačan rezultat bio je 3-2 za ekipu Unicredit banke a strelci su bili Vujičić, Stefanović i Dodić dok su se u ekipi Komercijalne banke u strelce upisali Bošković i Đurišić.

        Ovom prilikom organizacioni tim lige želi da čestita ekipi Unicredit banke na zasluženoj tituli a svim ekipama da se zahvali što su i ove sezone uzele učešće u našem takmičenju za koje se nadamo da će biti sve bolje i masovnije. Želimo još da vas obavestimo da je finalnom danu prisustvovao i Juda Filip, predsednik World Minifootball Federation čiji je član od nedavno postala i naša zemlja a liga banaka i osiguranja je uz poslovnu ligu prva liga koja se priključila ovoj organizaciji.

       Treba spomenuti i da je u borbi za bronzanu medalju ekipa Sberbanke savladala prvaka ligaškog dela ekipu Eurobanke i to nakom boljeg izvođenja penala. Konačan plasman 18. izdanja možete pogledati u delu tabele i rezultati a mi vas srdačno pozdravljamo do narednog izdanja koje je planirano za septembar tekuće godine.

Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel