bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Mali fudbal: Srbija ulazi u svet

Mali fudbal (minifootball) je klasična rekreativna igra u kojoj su osnovni propisi slični onima koji se primenjuju u većini balona za fudbal širom naše zemlje – oni predviđaju timove koji se sastoje od golmana i 4, 5 ili 6 igrača u polju i rukometne golove.

Pokret minifootball okuplja sve amatere sveta koji vole fudbal i osnovni ciljevi su druženje, fair play i rekreativno bavljenje sportom. Igrači i timovi mogu postati članovi asocijacije samo ako nemaju profesionalan ugovor u fudbalu.

 

Svake godine se održava Evropsko prvenstvo, a ove godine domaćin je Izrael od 23 do 27. novembra. U narednom periodu sledi omasovljenje pokreta u Srbiji i saradnja sa republikama bivše Jugoslavije.

Tom prilikom Srpska asocijacija malog fudbala, osnovana februara ove godine, postaće član evropske i svetske asocijacije.

Filip će se u Beogradu sastati sa predstavnicima Srpske Asocijacije i gledati finalne utakmice Poslovne lige i Lige banaka i osiguravajućih kuća, koje su pristupile novoformiranoj asocijaciji. On će u Beogradu boraviti od 31. maja do 2 juna.
 

 

Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel