bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-
Delegacija Srpske Asocijacije Malog Fudbala, bila je u poseti ligama u malom fudbalu, u Smederevu. Tema razgovora je bila priključivanje i učlanjenje liga iz Smedereva, u Srpsku Asocijaciju Malog Fudbala. 
Obavljeni su konstruktivni razgovori sa organizatorima liga, gde je ideja razvoja rekrteativnog malog fudbala, na nivou na kom Asocijacija to nudi, jako lepo prihvaćena, pa je za očekivati da lige iz Smedereva ubrzo i postanu nove članice SAMF-a i kao takve izbore mogućnost da prvaci liga učestvuju na kvalifikacionom turniru u Beogradu, jun 2015. godine, na kome će se i dobiti prvak Srbije, koji će postati potencijalni učesnik Evropskog prvenstva, te učestvovati u kvalifikacijama za još jednog učesnika Evropskog prvenstva naredne godine. 
Ono o čemu se najviše razmatralo, i čemu je posvećena najveća pažnja, jeste sama organizacija takmičenja, kako na lokalnom, tako i na širem nivou, odnosno poštovanje pravila koje podržava i propagira Asocijacija, a to su pre svega:
 
- fer i krajnje sportsko ponašanje direktnih i indirektnih učesnika u ovom projektu, (ekscesi bilo kakve vrste, ni najmanje se neće tolerisati, naprotiv, u čemu imamo i najveću moguću saradnju Evropske kuće malog fudbala), 
- druženje i saradnja svih učesnika, 
- zabava,
- poštovanje saigrača, 
- poštovanje ostalih ekipa, 
- poštovanje sudija i svih ostalih učesnika,
- poštovanje odluka koje donosi Asocijacija. 
 
Svesnost, da samo takvim pristupom i pozitivnim prilazom celokupnom projektu, možemo postići rezultate koji će doneti samo dobro svim učesnicima, nas je i približila da se ostvari veliki korak, a to je pristupanje pomenutih liga Asocijaciji. 
 
Zahvaljujemo se kolegama i sportskim radnicima iz Smedereva na gostoprimstvu, i nadamo se uspešnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.
back to top