bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Evropsko prvenstvo u malom fudbalu,  Mini Euro 2014. Herceg Novi, Montenegro, otvoriće domaćin Crna Gora i Škotska, 26. novembra, u sred, od 20 ;asova.

 

Sat ranije, održaće se svečana ceremonija otvaranja šampionata, na kojoj će u defileu, prisustvovati 24. selekcije učesnice.

Šampionat se završava 30. novembra, velikim finalom  Mini Eura, od 21. čas.

Po prvi put, mečevi će se igrati na nešto dužem i širem terenu nego što je to bilo uobičajeno, a najveća novina su dimenzije golova, koji su sada širine od 4 metra. Čelni ljudi Evropske Minifudbal Federacije, na taj način želeli su da podstaknu atraktivnu i napadačku igru, sa dosta pogodaka, uz veru da će to biti magnet  za sve one koji će šampionat pratiti preko brojnih televizijskih programa širom Evrope, koji su već otkupili prava prenosa dešavanja iz Herceg Novog.

Specijalno za ovu priliku u Sportskom Centru u Igalu, biće postavljen teren sa veštačkom podlogom.Osim što se očekuje oko 500. samih učesnika takmičenja, na terenu i van njega, kao članova delegacija i fudbalera, imamo već sada brojne najave velikog broja turista koji će posetiti Herceg Novi u danima šampionata. Kako je naveo predsednik MiniFudbal federacije Rusije Dimitri Smirnov, očekuje se dolazak makar 250 navijača iz te zemlje.

 

Raspored utakmica i dimenzije terena možete pogledati na ovom linku.

 
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel