bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Povodom predstojećeg Evropskog prvenstva u rekreativnom malom fudbalu, koji će se održati u Herceg Novom, od 26. do 30. Novembra, 2014. godine, Srbiju će predstavljati tročlana delegacija, na čelu sa predsednikom Srpske Asocijacije Malog Fudbala, Dejanom Boromisom. 


Imajući u vidu, da je Srpska Asocijacija Malog Fudbala osnovana ove godine, Srbija će ovaj put na prvenstvu učestvovati kao delegacija, koja će prisustvovati održavanju Generalne skupštine Evropske federacije malog fudbala, na kojoj će i zvanično postati član Evropske kuće malog fudbala.

 
Osim tema koje se tiču održavanja Evropskog prvenstva, kao i pitanja bitnih za dalje funkcionisanje Evropskog malog fudbala, Srbija će dobiti „zeleno svetlo“ da naredne godine učestvuje u kvalifikacijama za potencijalnog učesnika narednog Evropskog prvenstva. 


Do sada, Evropska kuća malog fudbala, www.eurominifootball.com, broji 26. članica, od kojih su 24. najbolje, izborile odlazak na ovogodišnje prvenstvo, na kojem će se dobiti novi Evropski prvak. Srbiji je sasvim sigurno mesto među najboljim Evropskim ekipama, i zato ćemo se potruditi da to i ostvarimo na najbrži i najbolji mogući način, rekao je predsednik Srpske Asocijacije Malog Fudbala, Dejan Boromisa. Takođe nam je želja, da u periodu koji sledi, odnosno, da u što skorijoj budućnosti, i Srbija ugosti najbolje ekipe starog kontinenta, kao i da povežemo što više ekipa i ljubitelja malog fudbala i sporta uopšte, sa teritorije bivše Jugoslavije, kako bi pokret rekreativnog malog fudbala dobio više na značaju i u samom regionu. Napominjem, da na Evropskom prvenstvu već učestvuju ekipe, Crne Gore, Hrvatske Slovenije, kao i selekcija suseda Rumunije, čiji je predsednik, gospodin Razvan Burleanu, i predsednik Fubalskog saveza Rumunije u velikom fudbalu. 


Važno je reći, da nas je u maju ove godine, posetio i predsednik svestke asocijacije malog fudbala, www.worldminifootball.com, gospodin Filip Juda, koji se uverio kako razvoj rekreativnog malog fudbala u Srbiji doživaljava ekspanziju, i od koga smo dobili najveće moguće pohvale i podsticaje za dalji rad, završio je Boromisa.


Ostaje nam, da se svi potrudimo i verujemo, da će Srpska Asocijacije Malog Fudbala, postići veliki uspeh, kakav je uostalom i zacrtan prilikom osnivanja Asocijacije, a to je što veće omasovljenje rekreativnog malog fudbala u Srbiji, i da nam uskoro „dovedu“ u Srbiju najbolje selekcije Evrope, i na taj način reprezentuju našu zemlju na najbolji mogući način.

 

back to top