bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SAVRŠENI UTISCI SA EVROPSKOG PRVENSTVA

Delegacija Srpske Asocijacije Malog Fudbala je prezadovoljna viđenim na celom prvenstvu, načinom igre, atraktivnošću, efikasnošću, druženju, fer i korektnoj igri učesnika, kao i suđenjem i celokupnom organizacijom.
 
Činjenica je, da fudbal, i način na koji je bio prikazan, nikoga nije ostavio ravnodušnim, što govori u prilog i činjenica da je broj gledalaca iz dana u dan bio sve veći, kao i da je u samoj Crnoj Gori, nakon održanog prvenstva, toliko porasla popularnost malog fudbala, da će se pravi odjeci tek čuti i videti. Kako i ne bi, kada svaki napad predstavlja gol šansu, onda je to prava poslastica za ljubitelje fudbala, a sasvim sigurno da takvom razvoju situacije doprinose i uslovi koje teren pruža, koji su određeni upravo tako, da je svaki napad prilika za gol, odnosno za brzi kontranapad, u čemu publika uživa. 
 
Dimenzije terena 46x24 metra, gol 4x2 metra, 5+1 igrac na terenu i savršena travnata podloga, su ono što pruža pravi ugođaj akterima na terenu, da svoje umeće iskažu i prikažu na najbolji mogući način, te da atraktivnom i brzom igrom privuku što više gledalaca.
Nema sumnje, da će sve više, ovakav vid bavljenja malim fudbalom biti sve popularniji i interesantniji, koji će u vremenu svakidašnje dokolice i stereotipa zauzeti jako bitno mesto u razonodi i uživanju svih aktera. 
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel