bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

PREDIVNI UTISCI SA PRVOG TURNIRA PRIJATELJSTVA

Na nedavno završenom prvom turniru prijateljstva, koji je održan u Hrvatskoj, Ivanić grad, 23.08.2015. godine, na kojem su učestvovale minifudbal reprezentacije Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Srbija je odigrala i prvu međunarodnu utakmicu rekreativnog minifudbala. Naši momci su savladali predstavnike Bosne i Hercegovine rezultatom 2:1. Strelci za naš tim, ekipu Polimarka, bili su Vladimir Tešić i Bojan Veljković, te na taj način, kao članovi Srpske Asocijacije Malog Fudbala, ušli u istoriju, kao ekipa koja je ostvarila prvu međunarodnu pobedu, u za nas prvoj utakmici.
 
U drugoj utakmici selekcija Srbije je poražena od selekcije Hrvatske rezultatom 3:0, dok je selekcija Hrvatske kasnije savladala selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 1.0. Imajući u vidu gust raspored utakmica, kao i da su naši momci praktično iz autobusa nakon izuzetno napornog puta, izašli na teren i odigrali dve jake utakmice, praktično jednu za drugom, smatramo da je rezultat krajnje zadovoljavajući, ako se uzme u obzir i činjenica da je selekcija Hrvatske dugogodišnji učesnik Evropskih prvenstava i u samom vrhu rang liste.
Kako god, jako veliki i istorijski uspeh za našeg predstavnika, jeste i sama činjenica odigravanja prve međunarodne utakmice, prisustvovanje ovakvom turniru koji će u godinama koje su pred nama postati tradicionalan i omasovljeniji, kao i najbolji mogući način provere pred start Evropskog prvenstva u Vrsaru od 21. do 27. septembra 2015. godine.
Veliko hvala i puno uspeha želimo našim momcima, a zahvalnost dugujemo i domaćinu, predsedniku mininogometnog saveza Hrvatske, gospodinu, Brunu Alpezi, koji je organizovao ovaj turnir i koji nas je pozvao da uveličamo ovaj skup. Hvala svim učesnicima i navijačima koji su došli da podrže ovu manifestaciju, te da na sportski i dostojanstven način uživamo u majstorijama "minifudbalera". 
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel