bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

NOVI ČLANOVI – DOBRO NAM DOŠLI!!!

Drage kolege, prijatelji, saradnici, sa ponosom vas obaveštavamo, da su novi članovi Srpske asocijacije malog fudbala postale ekipe koje se takmiče u ligama u još dva grada u Srbiji, u Šapcu i Čačku. Tačnije, biznis liga „SUNRISE“ Šabac, i „BIZNIS LIGA  ČAČAK“.  Na taj način je Srpska kuća malog fudbala postala brojnija za još 40 ekipa, oko 600 članova, zaljubljenika u ovu igru, koji će ravnopravno konkurisati za mesto najbolje ekipe koja će predstavljati Srbiju na narednom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. 
Beograd je dobio ozbiljne konkurente u borbi za titulu, tako da pored ekipa koje se takmiče u okviru poslovne lige Beograd i lige Banaka i osiguranja, predstoji ozbiljan izazov i podsticaj, da u još većoj konkurenciji pokušaju izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. 
Zahvaljujemo se organizatorima liga iz pomenutih gradova na razumevanju i podršci, i želimo im puno uspeha u tekućoj sezoni, kao i da na osnovu članstva u Srpskoj asocijaciji minifudbala još više podignu nivo kvaliteta svojih liga i da na taj način predstavljaju Srpski fudbal na najbolji mogući način i svojim primerom pokažu i drugim „gradovima“ u Srbiji značaj uključenja u projekat razvoja minifudbala.
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel