bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

NOVI SAD NAJBROJNIJI

Još jedan dokaz da je odlazak Srpske Asocijacije Malog Fudbala na Evropsko prvenstvo bio pravi potez, kao i potvrda našem dosadašnjem radu i požrtvovanju, jeste i učlanjenje više od hiljadu članova poslovne lige "HATTRICK NOVI SAD".  Na taj način je Srpska kuća rekreativnog/amaterskog malog fudbala postala još brojnija. 
 
Beograd, Čačak, Šabac, Novi Sad, postali su gradovi koji će svoje najbolje ekipe poslati na finalni turnir kupa Srbije, u junu mesecu 2016. godine, gde ćemo dobiti prvaka Srbije i predstavnika naše zemlje na narednom Evropskom prvenstvu, Madjarska, 21-27. Avgust 2016. godine. 
 
Zahvaljujemo se organizatorima liga iz pomenutih gradova na razumevanju i podršci, i želimo im puno uspeha u tekućoj sezoni, kao i da na osnovu članstva u Srpskoj asocijaciji minifudbala još više podignu nivo kvaliteta svojih liga i da na taj način predstavljaju Srpski rekreativni fudbal na najbolji mogući način i svojim primerom pokažu i drugim „gradovima“ u Srbiji značaj uključenja u projekat razvoja minifudbala. Kao najava širenja naše ideje i misije jeste i skorije učlanjenje liga u Požegi i Somboru.
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel