bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

POSLOVNA LIGA BEOGRAD 2015/2016 - POLIMARK OPET NAJBOLJI

      Došli smo do samog kraja još jednog druženja u Poslovnoj ligi i to 18. po redu a na vrhu ništa novo. Stari novi šampion je ekipa Polimark group koja je sjajnom partijom u finalu savladala ekipu Delta Holding(3-0) i osvojila četvrti uzastopni trofej u našem takmičenju. Ovim trofejem zaokrežen je jedan neverovatan niz ekipe Polimark koja osim što je bila najbolja u konačnom plasmanu poslednje četiri sezone bila je i najbolja ekipa ligaškog dela u svakom od njih.
    Strelci u finalnom susretu bili su Tešić, Stefanović i Vuletić a ekipa Delta Holding nije imala puno šansi protiv raspoloženog branioca titule. U utakmici za treće mesto Japan Tobacco International savladao je Ringier Kontal 6-2 a oba  ova susreta išla su u živom prenosu putem sajta www.sportuživo.tv
Nakon finala dedeljene su nagrade i najboljim pojednicima za ovu sezonu a nagrađeni su:
  • Inajetović Denis(DELTA HOLDING)- najbolji strelac lige
  • Kecman Dalibor(POLIMAK GROUP)- najbolji asistent lige
  • Tešić Vladimir(POLIAMRK GROUP)- Najkorisniji igrač plaz-off-a
  • Jurković Igor(B92)- najbolji golman
  • Za FAIR-PLAY ekipu proglašen je tim JTI.
       Ekipa Polimarka obezbedila je ovom titulom i učešće na finalnom turniru SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA koji će biti održan juna naredne godine, a na kojem ćemo dobiti i predstavnika naše zemlje na Evropskom prvenstvu čiji će domaćin biti Mađarska.
       Organizacioni tim lige svima želi srećne predstojeće praznike i zahvaljuje se ekipama koje su I ove sezone uzelE učešće u takmičenju, a naredno druženje zakazano je 28.02.2016.
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel