bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Liga banaka i osiguranja Beograd 2015/2016: Intesa odbranila šampionsku titulu

ovi stari šampion Lige banaka i osiguravajućih kuća je ekipa Banca Intesa koja je u finalnom meču protiv Eurobanke, prvaka ligaškog dela, odigrala bez golova u regularnih 40 minuta a nakon toga bila uspešnija u penal seriji.
   Najzaslužniji za trijumf svakako je golman ekipe Milić Aleksandar koji je još jednom bio odličan na golu a svojim odbranama uz sigurne šuteve svojih saigrača doneo Intesi još jedan trofej i mogućnost da se ova ekipa takmiči na finalnom turniru SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA koji će biti održan u junu 2016. a čiji će pobednik steći pravo da predstavlja našu zemlju na šampionatu Evrope u amaterskom fudbalu koji će biti održan u Mađarskoj naredne godine. Fantastičan meč viđen je i u borbi za treće mesto a ekipe Procredit i Unicredit banke pripremili su pravi spektal sa čak 10 pogodaka od kojih je većina bila toliko atraktivna da bi im pozavideli i profesionalni igrači najvažnije sporedne stvari. Kruna ovakvog meča bio je nerešen ishod 5-5 a u penal seriji bolja je bila ekipa Procredit banke koja je zasluženo osvojila 3.mesto u konačnom plasmanu.
     Nakon finalnog meča usledila je svečana dodela  nagrada za najbolje, koju su ljubitelji fudbala kao i pomenuta dva susreta mogli pratiti i uživo putem live stream-a na sajtu www.sportuživo.tv
     Osim nagrada za prve tri ekipe i prvaka ligaškog dela organizator je dodelio i nagradu za FAIR-PLAY koju je ove sezone osvojila ekipa Komercijalne banke a u pojedinačnoj konkurenciji Milić ALeksandar(golman ekipe Banca Intesa)proglašen je za najboljeg golmana ligaškog dela kao i za najboljeg igrača play-off-a dok je Đurišić Andrija(Komercijalna banka) osvojio nagradu za najboljeg asitenta a Đokić Aleksandar(EUROBANK) za najboljeg strelca lige.
       Organizacioni tim lige ovim putem želi da još jednom izrazi zahvalnost svim ekipama koje su uzele učešće ove sezone kao i da svima poželi srećne predstojeće praznike a novo druženje već je zakazano za 27.02.2016.
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel