bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SRBIJA U "A" GRUPI NA EVROPSKOM PRVENSTVU U MAĐARSKOJ

Poštovani članovi, prijatelji, saradnici, ljubitelji minifudbala u Srbiji, obaveštavamo Vas da su izvučene grupe za naredno Evropsko prvenstvo u Mađarskoj, Sekešfehervar, 21.-27.08.2016. godine. Srbija se nalazi u grupi "A", sa domaćinom Mađarskom, sa čijom selekcijom će i otvoriti Evropsko prvenstvo 21. avgusta. 
U grupi su još, Slovenija i Turska, tako da naši momci neće imati ni malo lak zadatak da prođu u drugu fazu prvenstva, u koju odlaze dve prvoplasirane ekipe iz grupe. Ostaje nam da se pripremimo najbolje moguće i da ove godine predstavimo našu zemlju u najboljem svetlu. Prilike za to svakako da ima, jer smatramo da je grupa izjednačena i da je samo ekipa Mađarske u prednosti zbog igranja na domaćem terenu. Nadamo se i verujemo da će Srbija imati dostojnog predstavnika na prvenstvu Evrope, a ko će predstavljati svoju zemlju na ovom velikom takmičenju, znaćemo početkom Juna meseca, nakon finalnog turnira kupa Srbije, čiji je organizator Srpska Asocijacija Malog Fudbala, a gde će učesnici biti najbolje ekipe biznis liga iz Beograda, Novog Sada, Šabca i Čačka. 
Svim finalistima želimo sve najbolje, da najbolji pobedi i tako stekne mogućnost da predstavlja svoju zemlju na najvećoj smotri minifudbala u Evropi.
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel