bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SRBIJA DOBILA NOVOG ŠAMPIONA

Novi prvak Srbije u REKREATIVNOM minifudbalu je ekipa UNIPROMET - ČAČAK, koja je u finalu nakon penal završnice pobedila ekipu B92 iz Beograda.
Na ovaj način momci iz Čačka su stekli pravo da predstavljaju Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Madjarskoj, koje se od 21. - 28. avgusta održava u gradu kraljeva Sekešfehervaru.
Ispostavilo se ono što se i očekivalo, "nova krv" je pokrenula i podigla nivo minifudbala na još viši nivo. Ekipe iz Čačka, Novog Sada i Šabca su unele veću dozu kvaliteta i rivaliteta koja je bila potrebna za održavanje ovakve manifestacije. Iskreno se nadamo da su svi učesnici uživali i da ćemo se i sledeće godine videti na finalnom turniru, na kome je kvalitet fudbala iz godine u godinu sve bolji.
Ostalim ekipama učesnicama turnira, ostaje mogućnost nadmetanja u EMF Ligi šampiona, koja se u septembru mesecu održava u Mariboru, Slovenija. Četiri zainteresovane ekipe iz Srbije mogu prijaviti svoje učešće, a informacije će biti objavljene uskoro.  
 
Čestitamo svim ekipama na fer i korektnoj igri na turniru i želimo da se sledeće godine vidimo u još većem broju.
 
Sve najbolje u predstojećem radu želimo našim članovima i partnerima, a našim predstavnicima na Evropskom prvenstvu želimo da dostojno predstavljaju svoju zemlju i da na svakom planu postignu što bolji rezultat. 
 
 
Sportski pozdrav!!!
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel