bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

PRVAK SRBIJE ZA 2017. GODINU - AUTOGALANT VETERNIK

Poštovani ljubitelji mini fudbala,
 
Srbija je dobila novog prvaka u minifudbalu, to je ekipa AUTOGALANT-VETERNIK, koja je na finalnom turniru u Novom Sadu, 09. aprila 2017. godine, osvojila prvo mesto, pobedivši u finalu ekipu Aerodrom Nikola Tesla - Beograd sa 4:0, i na taj način stekla mogućnost da predstavlja svoju kompaniju, svoj grad i svoju državu na Evropskom prvenstvu u minifudbalu, koji se održava od 09.-17. juna u Brnu, Češka. Našim predstavnicima želimo da se još bolje spreme za predstojeće prvenstvo i da u jako teškoj grupi, (Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Italija) izbore jedno od prva tri mesta i plasiraju se u dalji krug takmičenja. Na najvećoj smotri minifudbala do sada, učestvovaće 24. ekipe iz Evrope. 
 
Podsećamo, radi se isključivo o igračima rekreativcima/amaterima, koji nemaju profesionalni ugovor u klubovima, koji minifudbal igraju iz ljubavi i koji ne kriju strast prema novoj vrsti sporta, koja sve više osvaja ljubitelje sporta na starom kontinentu a i šire.
Sama atraktivnost koju minifudbal nudi, a zahvaljujuci prisutnosti manjeg broja igrača 5+1, na vecem terenu (50x25m), golovi (4x2m) više golova veća atrakcija, opravdava činjenicu da je minifudbal u Evropi i Svetu u velikoj ekspanziji iz godine u godinu. Dodati i činjenicu da je dostupan svima, a ne samo profesionalcima, čini minifudbal jako popularnim i perspektivnim. 
 
NAPRED SRBIJA!!!
Rate this item
(0 votes)
back to top

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN

Register

User Registration
or Cancel