bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

RUSIJA PRVAK EVROPE, ISTORIJSKI USPEH SRBIJE

        Na upravo završenom Evropskom prvenstvu u rekreativnom minifudbalu u Brnu, EMF EURO 2017, dobili smo novog prvaka Evrope, Rusiju. Drugo mesto osvojili su domaćini Česi, a treća je reprezentacija Madjarske koja je u utakmici za treće mesto savladala Rumuniju. 
 
        Reprezentacija Srbije je na ovom prvenstvu ostvarila istorijski uspeh, imajući u vidu da je ušla u 16 najboljih timova Evrope. U grupnoj fazi takmičenja Srbija je igrala nerešeno sa Crnom Gorom 1-1, izgubila od Bosne i Hercegovine 2-0 i dobila reprezentaciju Italije rezultatom 3-1. Na taj način reprezentacija Srbije je prošla u osminu finala i kao što nije imala sreće prilikom izvlačenja grupa, tako je žrebom odlučeno da u osmina finala igra protiv petostrukog Evropskog prvaka - reprezentacije Rumunije. Utakmica je izgubljena rezultatom 4-1, uz zaista hrabru i požrtvovanu igru naših momak kojima se nema šta zameriti. 
 
       Srpska Asocijacija Malog Fudbala se ovim putem zahvaljuje ekipi "Autogalant Veternik", čiji su predstavnici branili boje Asocijacije i Srbije na ovom prvenstvu, i čestita im na prikazanoj igri i zalaganju, a nama ostaje podstrek da na sledećem Evropskom prvenstvu naredne godine, napravimo korak više.  
Rate this item
(0 votes)
back to top