bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SRBIJA REKORDNO U LIGI ŠAMPIONA 2017.

Dragi naši saradnici i ljubitelji minifudbala, predstavnici Srbije u minifudbalu putuju sutra u Terme Čatež, Slovenija, gde će od 07.-10. septembra, predstavljati svoju Asocijaciju i svoju zemlju na drugoj po redu Ligi šampiona u rekreativnom minifudbalu, na kojoj će učestvovati 88 najboljih timova iz 22. Evropske zemlje, uključujući i Ligu šampiona za seniore 40+. 
 
Srbiju će ovaj put predstavljati rekordan broj timova, čak pet timova iz Srbije braniće boje svoje zemlje na ovom internacionalnom takmičenju. Pored prošlogodišnjih predstavnika Srbije, "Polimarka" iz Beograda i "DOK-a" iz Šapca, na ovogodišnjoj Ligi šampiona predstaviće se i ekipa "Tipex AS" iz Hattrick lige rekreativaca Novog Sada, koja je ove godine bila treća u Srbiji i koja je dala Srbiji i dva reprezentativca na Evropskom prvenstvu u Češkoj, kao i još dve ekipe iz poslovne lige i lige banaka i osiguranaja Beograd, Japan Tobacco International i Unicredit banka, koja je ove godine bila četvrta u Srbiji. 
 
Imajući u vidu da je ekipa Polimarka prošle godine ušla u 16 najboljih u Evropi, na taj način je i stekla pravo da se nadje u prvom šeširu, čime će u žrebu dobiti i lakše protivnike. Ekipa DOK-a iz Šapca je prošle godine ušla među 32 najbolje ekipe, te će takodje biti privilegovana tokom žreba. Na beneficije koje ove dve ekipe imaju utiče i njihovo ponovno učešće u ovom takmičenju. 
 
Iskreno verujemo i nadamo se da će sve naše ekipe najmanje proći grupu, i da će biti dostojan protivnik svakom timu koji se pojavi kao protivnik. Nema sumnje da će ekipe Polimarka i DOK-a svojim iskustvom doprineti još boljem plasmanu ove godine, kao i da će ostalim našim ekipama pomoći da ostvare što bolji rezultat. Korak napred, jedna naša ekipa medju osam najboljih u Evropi, predstavlja najrealnija očekivanja. Iskreno se nadamo se da će ih biti i više. Dugo smo se spremali za ovo takmičenje. 
 
 
NAPRED SRBIJA, NAPRED MINIFUDBAL U SRBIJI. 
Rate this item
(1 Vote)
back to top