bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

ZAVRŠENA JE DRUGA LIGA ŠAMPIONA U MINIFUDBALU!

Na tek završenoj drugoj po redu Ligi Šampiona u minifudbalu koja se održala u Termama Čatež u Sloveniji, dobili smo i novog prvaka. Sigurno i na naše zadovoljstvo, pobedu je odnela ekipa Dadi/Eurozox NO-MI iz Crne Gore, koja je u finalu nakon maratonskog izvođenja jedanaesteraca, savladala ekipu ECOS-a iz Bosne i Hercegovine,1:1 (p.p. 11:12) . Dakle nakon prošlogodišnje dominacije ekipa iz Mađarske i Rumunije, pobedničkog postolja domogli su se i naši dragi prijatelji iz susednih država. 
Kada se pogledaju timovi učesnici 32. najkvalitetnije ekipe Evrope, put do finala nije bio uopšte lak. Naime, opet je medju 32. najbolje ekipe bilo sedam ekipa iz Rumunije, četiri iz Mađarske, dve iz Poljske, dve iz Portugalije, jedna iz Irske, dve iz Španije, i na kraju ali najviše važno, Srbija je imala čak tri ekipe koje su se plasirale u 32. najbolje u Evropi. Zaista kada se posle svega viđenog sumiraju utisci, možemo biti ponosni na naše momke, kao i na način kako su dostojno predstavljali svoju zemlju, sebe i svoju Asocijaciju.
Iskreno, kako smo i najavljivali pre početka takmičenja, nadali smo se da će bar dve ekipe ući među najboljih 16 u Evropi. To je bio i cilj. Cilj je bio jako blizu, tako da su sve tri ekipe, DOK Šabac, Polimark - Beograd i Tipex AS - Novi Sad, bez ikakvih problema mogle izboriti prolaz u najboljih 16. Ekipe DOK Šabac i Tipex As su svoje utakmice izgubile nakon penala, ali moramo naglasiti i nakon potpune dominacije obe ekipe u regularnom delu utakmica, dok je ekipa Polimarka, jedini gol na utakmici primila nepuna dva minuta pred kraj. Priznati se mora, jako malo je delilo sve ekipe od najboljih 16 u Evropi, ali po ko zna koji put se pokazalo koliko je fudbal nepredvidiv, da ne pobeđuje uvek bolji i koju draž u sebi on kao takav sport nosi. To je ta snaga i to katarzičko dejstvo koje fudbal ima na publiku i na same igrače. 
Druge naše dve ekipe, ekipa Unikredit banke i ekipa Japan tobacco international, završili su svoje učešće u grupi, ali imajući u vidu da su prvi put na ovom takmičenju, iskustvo koje su ovim putem stekli, slažu se i oni, pomoći će im sigurno u daljem bavljenju minifudbalom, kako u samoj ligi u Beogradu, tako i na narednim internacionalnim takmičenjima.
 
Srpska Asocijacija Malog Fudbala se zahvaljuje svim učesnicima ovog najmasovnijeg takmičenja minifudbala u Evropi, kao i svim ljudima koji su činili predstavnike Asocijacije na ovom takmičenju. Nadamo se iskreno da ćemo na naredna takmičenja ići još brojniji i imati još više uspeha, i na taj način pokazati da minifudbal u Srbiji napreduje iz godine u godinu. I zaista, svake godine srpski minifudbal se popne za stepenik više!
Rate this item
(1 Vote)
back to top