bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

NOVI PRVACI POSLOVNE LIGE BEOGRAD I LIGE BANAKA I OSIGURANJA!

Poštovani ljubitelji minifudbala, dobili smo nove prvake jesenjeg dela poslovne lige Beograd, koji su prvi stekli mogućnost da predstavljaju Beograd na finalnom turniru Srpske Asocijacije Malog Fudbala koji će se održati 02.06.2018. godine u Šapcu. 
 
Novi prvaci su ekipe DEDIM-a i ekipa Unicredit banke, i na taj način obe ekipe su stekle mogućnost da učestvuju na nekom od narednih Evropskih ili Svetskih takmičenja u minifudbalu. Naravno da je najveća želja i prestiž svih ekipa da izbore odlazak na Evropsko prvenstvo u minifudbalu EURO 2018, ali pre toga će pomenute ekipe morati da pobede i na finalnom turniru, juna meseca naredne godine u Šapcu, u izuzetno jakoj konkurenciji 12 najjačih minifudbal timova iz Srbije. Osim pomenutog prvenstva, ekipe će biti u mogućnosti da nakon finalnog turnira, a sve prema plasmanu na istom, obezbede i učestvovanje na još nekoliko prestižnih takmičenja koje su pod kapom Evropske federacije minifudbala, Liga šampiona, Liga Evrope, Biznis kup. 
 
U svakom slučaju, Srpska Asocijacija Malog Fudbala kao krovna organizacija rekreativnog fudbala u našoj zemlji, svojim kredibilitetom i pozicijom u Evropskoj kući minifudbala svojim članovima nudi mnoštvo uživanja u najlepšoj sporednoj stvari na svetu.
 
Na kraju, ne možemo a da ne spomenemo i veliki uspeh dosadašnjeg četvorogodišnjeg rada naše Asocijacije, a koji se ogleda i u tome što se u redovima ovosezonskog šampiona, ekipe DEDIM-a nalaze i takvi velikani srpskog fudbala, Milovanović, Dimitrijević, Luković, MIlivojević, i dr. koji su nakon svojih profesionalnih karijera, pristupili minifudbalu, kao novom sportu koji im pruža mogućnost da i na rekreativnom nivou brane boje svoje zemlje u Evropi i Svetu, a nadamo se i da će ubrzo stajati i na nekom od pobedničkih postolja Evropske federacije minifudbala i ponovo slušati svoju himnu kao najbolji u ovoj predivnoj igri. 
Rate this item
(0 votes)
back to top