bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Liga banaka i osiguravajućih kuća: Unicredit banka pobednik 18. izdanja lige !!!

      U ligi banaka i osiguranja došli smo do samog kraja a dobili smo i novog šampiona ekipu Unicredit banke koja je u finalu savladala šampione iz prethodne dve sezone ekipu Komercijalne banke. Finalni meč oduševio je sve prisutne kako samim tempom igre tako i potezima na terenu. Ne mali broj puta na terenu je sve izgledalo kao da igraju pravi profesionalci i majstori malog fudbala. Viđen je tvrd meč ali sa dosta golova ako u obzir uzmemo činjenicu da je važnost utakmice bila prevelika. Konačan rezultat bio je 3-2 za ekipu Unicredit banke a strelci su bili Vujičić, Stefanović i Dodić dok su se u ekipi Komercijalne banke u strelce upisali Bošković i Đurišić.

        Ovom prilikom organizacioni tim lige želi da čestita ekipi Unicredit banke na zasluženoj tituli a svim ekipama da se zahvali što su i ove sezone uzele učešće u našem takmičenju za koje se nadamo da će biti sve bolje i masovnije. Želimo još da vas obavestimo da je finalnom danu prisustvovao i Juda Filip, predsednik World Minifootball Federation čiji je član od nedavno postala i naša zemlja a liga banaka i osiguranja je uz poslovnu ligu prva liga koja se priključila ovoj organizaciji.

       Treba spomenuti i da je u borbi za bronzanu medalju ekipa Sberbanke savladala prvaka ligaškog dela ekipu Eurobanke i to nakom boljeg izvođenja penala. Konačan plasman 18. izdanja možete pogledati u delu tabele i rezultati a mi vas srdačno pozdravljamo do narednog izdanja koje je planirano za septembar tekuće godine.

Rate this item
(0 votes)
back to top