bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Polimark šampion Poslovne lige

Scotts Fujita wants full time neurologists at games Scotts Fujita wants full time neurologists at games

Proteklog vikenda završeno je takmičenje u Poslovnoj ligi i Ligi banaka i osiguravajućih društava na terenima Zvezda City oaze na Adi ciganliji.

 
 

Polimark group potvrdio je dominaciju u 15. izdanju Poslovne lige pobedom u finalu nad ekipom Knjaz Miloš sa 3:0.

Tom pobedom, momci iz Polimarka su objedinili tutule pa se sa razlogom može reći da posle prvog mesta u ligaškom delu i pobede u plej-ofu nema sumnje koja ekipa nosi epitet najbolje u ovom izdanju lige.

Strelci u finalnom meču bili su Veljković, Tešić i Stefanović, a pehare i medalje svim ekipama uručio je predsednik Svetske federacije malog fudbala Juda Filip. On je bio gost naše zemlje i takmičenja koji su pristupili toj federaciji osnivanjem Srpske asocijacije malog fudbala. 

Juda Filip obratio se prisutnima uz reči nade da će naša zemlja u budućnosti dati predstavnika na evropskim i svetskim takmičenja u amaterskoj konkurenciji malog fudbala kao i da se nada da je ovo samo početak naše saradnje i druženja. 

U meču za treće mesto ekipa Gradskog zavoda zdravlja slavila je ubedljivo protiv ekipe NIS rezultatom 9:1. 

Naredno izdanje Poslovne lige zakazano je za septembar.

 

U Ligi banaka i osiguranja titulu je osvojila Unicredit banka, koja je u finalu savladala šampione iz prethodne dve sezone ekipu Komercijalne banke. 

Finalni meč oduševio je sve prisutne kako samim tempom igre tako i potezima na terenu. Viđen je tvrd meč, ali sa dosta golova ako u obzir uzmemo činjenicu da je važnost utakmice bila prevelika. 

Konačan rezultat bio je 3:2 za ekipu Unicredit banke, a strelci su bili Vujičić, Stefanović i Dodić, dok su se u ekipi Komercijalne banke golove postigli Bošković i Đurišić. 

Organizacioni tim lige čestitao je ekipi Unicredit banke na zasluženoj tituli, a svim ekipama se zahvalio što su i ove sezone uzele učešće za koje se svi nadaju da će biti bolje i masovnije. 

U borbi za bronzanu medalju ekipa Sberbanke savladala prvaka ligaškog dela ekipu Eurobanke i to nposle boljeg izvođenja penala.

Rate this item
(0 votes)
back to top