bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Mali fudbal: Srbija ulazi u svet

Mali fudbal (minifootball) je klasična rekreativna igra u kojoj su osnovni propisi slični onima koji se primenjuju u većini balona za fudbal širom naše zemlje – oni predviđaju timove koji se sastoje od golmana i 4, 5 ili 6 igrača u polju i rukometne golove.

Pokret minifootball okuplja sve amatere sveta koji vole fudbal i osnovni ciljevi su druženje, fair play i rekreativno bavljenje sportom. Igrači i timovi mogu postati članovi asocijacije samo ako nemaju profesionalan ugovor u fudbalu.

 

Svake godine se održava Evropsko prvenstvo, a ove godine domaćin je Izrael od 23 do 27. novembra. U narednom periodu sledi omasovljenje pokreta u Srbiji i saradnja sa republikama bivše Jugoslavije.

Tom prilikom Srpska asocijacija malog fudbala, osnovana februara ove godine, postaće član evropske i svetske asocijacije.

Filip će se u Beogradu sastati sa predstavnicima Srpske Asocijacije i gledati finalne utakmice Poslovne lige i Lige banaka i osiguravajućih kuća, koje su pristupile novoformiranoj asocijaciji. On će u Beogradu boraviti od 31. maja do 2 juna.
 

 

Rate this item
(0 votes)
back to top