bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

RUSI PRVACI PRVOG BIZNIS KUPA

 

Poštovani ljubitelji minifudbala, prvak istorijskog Biznis kupa u Antaliji je ekipa Volne iz Rusije koja je u finalu savladala predstavnika Portugalije, ekipu Florgrade. 

U regularnom toku meča koji je bio izuzetno uzbudljiv, rezultat je bio 3:3(1:0), da bi Rusi pobedili sa 3:2 nakon boljeg izvodjenja penala. 

Istorijski prvi Business cup, može se slobodno reći, premašio je sva očekivanja po svakom pitanju. 

Fenomenalna organizacija domaćina iz Turske, predivni uslovi za igru i zabavu, kompleks na moru kakav sportisti samo poželeti mogu, sve to je zajedno pružilo užitak svim učesnicima i dalo veru u sve kvalitetniju budućnost minifudbala.

Nakon svega vidjenog, ostavljeni smo u dubokom uverenju, da ćemo narednih godina uživati u svakom pogledu, da će se prijaviti još više ekipa iz čitave Evrope, te da će se nakon ovoga, svaki turnir pod okriljem Evropske federacije održavati na izuzetno visokom nivou.
 

Nema sumnje da minifudbal iz godine u godinu postaje sve značajniji na mapi starog kontinenta a i šire, da sve više ljubitelja ove igre uživa u svemu što minifudbal pruža.

 

Još jednom se zahvaljujemo ekipama Apatinske pivare i Raiffeisen banke, koji su zaista bili pravi predstavnici minifudbala Srbije, fer i sportsko ponašanje na terenu i van njega, nezaboravno druženje i provod tokom boravka u Antaliji pokazali su istinsku snagu ovog projekta.

 

NAPRED MINIFUDBAL SRBIJE!!!

 

Rate this item
(1 Vote)
back to top