bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

FINALNI TURNIR ZA PRVAKA SRBIJE U MINIFUDBALU

Poštovani ljubitelji minifudbala, za tri dana počinje dugo najavljivani finalni turnir za prvaka Srbije u minifudbalu.  U subotu i nedelju, 8. i 9. septembra u Novom Sadu, sportskom centru "HATTRICK", snage će odmeriti ekipe koje će se boriti za prvaka Srbije u minifudbalu u tri kategorije. 

 

Dakle, po prvi put Srpska Asocijacija Malog Fudbala, pored već tradicionalnog minifudbal kupa, organizuje i Biznis kup, turnir isključivo za ekipe sastavljene od ljudi koji igraju za kompaniju u kojoj su zaposleni, kao i Ženski minifudbal kup. 

 

Minifudbal kup će brojati 12 ekipa, Biznis kup 9 ekipa i na ženskom kupu će učestvovati 4 ekipe. Na turniru će biti ekipe iz BeogradA, Novog Sada, Čačka i Šapca.

 

Finalni turnir će biti kvalifikacioni za sva takmičenja koja se ove godine održavaju pod okriljem Evropske federacije, tako da će dve prvoplasirane ekipe sa minifudbal kupa predstavljati našu zemlju u Ligi šampiona u Riminiju, od 05.do 08. septembra ove godine. Ostale ekipe prema plasmanu sa istog turnira stiču mogućnost da se prijave za Eurokup turnir u mestu Bella italija od 12. do 15. septembra ove godine.

 

Na već pomenutom Eurokup turniru moći će da učestvuju i ženske ekipe koje se budu prijavile za ovaj turnir.

 

Što se tiče Biznis kupa, taj turnir će takođe biti kvalifikacioni za turnir u maju mesecu u Antaliji 2020. godine, a kako je bilo tamo ove godine i kakvi su utisci to ste se sigurno mogli uveriti prateći nas preko naše FB stranice. Nešto najbolje što je minifudbal do sada pružio.

 

Nema sumnje da je konkurencija izuzetna i da će se ekipe grčevito boriti za što bolje mesto na turniru i na taj način obezbediti sebi bolji plasman i učešće na pomenutim turnirima, za koje je malo reći da su prestižni, i da je čast svakom rekreativnom igraču minifudbala da se nadje u tom društvu i predstavlja svoju zemlju.

 

NAPRED MINIFUDBAL SRBIJE!!! 

 
Rate this item
(1 Vote)
back to top