bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

TIPEX AS NOVI PRVAK SRBIJE U MINIFUDBALU

Srbija je dobila novog šampiona u minifudbalu. To su momci iz ekipe "Tipex As" iz Novog Sada. Oni su u finalu pobedili ekipu "Dedim" iz Beograda posle boljeg izvođenja penala, te na taj način sprečili Beograđane da odbrane titulu osvojenu prošle godine u Šapcu. U regularnom toku izuzetno kvalitetne utakmice između ove dve ekipe rezultat je bio 2:2. Prema minifudbal pravilima odmah se pristupilo izvođenju penala, nakon kojih su kao pobednici izašli momci iz ekipe "Tipex As" rezultatom 2:0.

Viđen je jako kvalitetan fudbal obe ekipe, majstorije minifudbala koje su nam pružili istinski majstori fudbalske igre. 

 

Posebno se zahvaljujemo našem proslavljenom reprezentativcu Milošu Krasiću, koji je došao da uveliča ovu smotru minifudbala, izveo početni udarac na utakmici i dodelio prelazni pehar najboljoj ekipi Srbije u 2019. godini. 

 

Takođe se zahvaljujemo i Generalnom sekretaru svetske minifudbal federacije, gospođi Zorici Hofman, koja je došla i uručila pehar prvog šampiona Srbije u minifudbalu za devojke, a to je ekipa "Tika Taka" iz Novog Sada, koja je u finalu savladala ekipu "DOK" iz Šapca.

 

Po prvi put smo dobili i šampiona Srbije u biznis kupu. To je ekipa "Devoteam" iz Novog Sada, koja je u finalu pobedila ekipu "Apatinske Pivare".

 

Po svemu viđenom, možemo slobodno reći da je vikend minifudbala u Novom Sadu bio pravi užitak za zaljubljenike minifudbala i da jedva čekamo da se svi ponovo vidimo na narednom minifudbal kupu Srbije 2020. godine.

 

NAPRED MINIFUDBAL SRBIJE !!!

Rate this item
(1 Vote)
back to top