bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

ŠESTI PO REDU MINIFUDBAL KUP SRBIJE - SUBOTICA 2020

Poštovani ljubitelji minifudbala, ovog vikenda (27. i 28. jun 2020. godine) očekuje nas šesti po redu minifudbal kup Srbije, koji će se održati u sportskom centru "PRVOMAJSKA" u Subotici. 

 

Učešće će uzeti 18 najboljih ekipa iz Srbije, gde će se 12 ekipa takmičiti u minifudbal kupu Srbije, a šest ekipa u Biznis kupu Srbije. Praznik minifudbala na prelepom gradskom stadionu u Subotici. Ekipe će biti iz šest gradova Srbije, Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Šabac, Čačak i domaćin Subotica. 

 

Dakle ovaj turnir je bogatiji za još dva grada na minifudbal mapi Srbije i verujemo da će ta konkurencija doprinetI mnogo kvalitetnijem takmičenju nego što su bila prethodna.

 

Imajući u vidu da je odlukom Evropske federacije, prva futsal liga Srbije proglašena za polu profesionalnu, ove godine će prvi put i igrači iz naše prve futsal lige moći učestvovati na ovom takmičenju i u Evropskim takmičenjima. Sasvim sigurno da će na taj način minifudbal dobiti na kvalitetu i većoj želji ekipa da se takmiče.

 

Pozivamo sve ljubitelje minifudbala da već od subote dodju u sportski centar "Prvomajska" i prisustvuju ovom prazniku minifudbala i da zajedno pogledamo ko će biti novi prvaci Srbije u minifudbalu.

 

NAPRED MINIFUDBAL SRBIJE !!! 

Rate this item
(0 votes)
back to top