bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

ENTER SPORT ERASMUS + PROJEKAT - SASTANAK U RIJECI

Od 03. do 05. februara 2023. godine, u Rijeci je odrzan treci po redu sastanak ucesnika Erasmus + sport projekta “ENTER SPORT" - socijalna inkluzija dece kroz sportske aktivnosti. 

Sastanku su prisustvovali predstavnici ucesnika projekta, udruzenja "Vere Montis" i "Ski kluba Rijeka" iz Rijeke, kao i predstavnici "Srpske Asocijacije malog fudbala" iz Beograda. 

Nas domacin je bio "Ski klub Rijeka”, te se pored sastanka izmedju predstavnika organizacija, odrzala i sportska aktivnost dece iz doma za decu “Ivana Brlic Mazuranic” iz Lovrana, gde su naravno sastancima i prakticnoj nastavi prisustvovali i socijalni radnici iz Lovranskog decjeg doma. 

Na skijaskom centru “Platak” nadomak Rijeke, deca iz pomenutog doma, imala su dvodnevnu nastavu skijanja sa trenerima iz Ski kluba Rijeka, gde se vecina dece prvi put srela sa skijanjem kao sportom. Tom prilikom, dobila su i opremu za zimske aktivnosti, a odusevljenje i igra dece prilikom ovih aktivnosti nije izostalo. Igra, smeh, zadovoljstvo, prvi susret sa skijanjem. 

Odlicna ideja projekta, kao i sama prakticna primena onoga sto projekat predvidja, omogucili su pre svega da deca uzivaju i shvate znacaj bavljenja sportom uopste, svrhu socijalizacije, te i da su predstavnici asocijacija dosli do novih ideja i nacina kako pomoci deci iz pomenutog doma i sa slicnim potrebama, da se sto lakse ukljuce u sportske aktivnosti. 

 

#entersport#vere montis#skiklubrijeka#srpskaasocijacijamalogfudbala#erasmus+sport#

Rate this item
(2 votes)
back to top