bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SAVRŠENI UTISCI SA EVROPSKOG PRVENSTVA

Delegacija Srpske Asocijacije Malog Fudbala je prezadovoljna viđenim na celom prvenstvu, načinom igre, atraktivnošću, efikasnošću, druženju, fer i korektnoj igri učesnika, kao i suđenjem i celokupnom organizacijom.
 
Činjenica je, da fudbal, i način na koji je bio prikazan, nikoga nije ostavio ravnodušnim, što govori u prilog i činjenica da je broj gledalaca iz dana u dan bio sve veći, kao i da je u samoj Crnoj Gori, nakon održanog prvenstva, toliko porasla popularnost malog fudbala, da će se pravi odjeci tek čuti i videti. Kako i ne bi, kada svaki napad predstavlja gol šansu, onda je to prava poslastica za ljubitelje fudbala, a sasvim sigurno da takvom razvoju situacije doprinose i uslovi koje teren pruža, koji su određeni upravo tako, da je svaki napad prilika za gol, odnosno za brzi kontranapad, u čemu publika uživa. 
 
Dimenzije terena 46x24 metra, gol 4x2 metra, 5+1 igrac na terenu i savršena travnata podloga, su ono što pruža pravi ugođaj akterima na terenu, da svoje umeće iskažu i prikažu na najbolji mogući način, te da atraktivnom i brzom igrom privuku što više gledalaca.
Nema sumnje, da će sve više, ovakav vid bavljenja malim fudbalom biti sve popularniji i interesantniji, koji će u vremenu svakidašnje dokolice i stereotipa zauzeti jako bitno mesto u razonodi i uživanju svih aktera. 
Rate this item
(0 votes)
back to top