bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

USKORO PRVAK SRBIJE U REKREATIVNOM MALOM FUDBALU

       
 
           Poštovani članovi, saradnici i ljubitelji rekreativnog malog fudbala, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo, da će se 7. juna 2015. godine, na Adi Ciganliji, na terenima za mali fudbal, balon VK "Crvena Zvezda", pod pokroviteljstvom SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA, održati finalni turnir, na kome ćemo dobiti prvaka Srbije za 2014/2015 godinu, koji će biti potencijalni učesnik Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.
Naime, četiri najbolje ekipe iz Lige Banaka i Poslovne lige, koje su izborile učešće na finalnom turniru nakon prolećnih i jesenjih izdanja liga tokom ove godine, učestvovaće na pomenutom turniru i na taj način ćemo dobiti prvaka Srbije, koji će postati potencijalni učesnik Evropskog prvenstva, a samim tim će i ući u istoriju kao prvi zvanični prvak Srbije u rekreativnom malom fudbalu, a da je član SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA.
 
Pozivamo sve ljubitelje sporta, druženja, rekreacije i malog fudbala, kojih u gradovima širom Srbije ima u velikom broju, da postanu deo istorije i da nam se pridruže i uživaju u prazniku malog fudbala, te i na taj način pokušaju da u budućnosti postanu članovi SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA i direktno uzmu učešće u takmičenju.
Rate this item
(0 votes)
back to top