bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

POZNATI SVI FINALISTI MINIFUDBAL KUPA SRBIJE 2015

Nakon finalnih utakmica Poslovne lige Beograd i Lige banaka i Osiguranja, poznati su svi učesnici finalnog turnira MINIFUDBAL KUP SRBIJE 2015
Ekipa Delta Holdinga je izgubivši u finalu od ekipe Polimarka, sa manjom razlikom od prošlogodišnjeg finaliste, obezbedila sebi mesto medju četiri najbolje ekipe, koje će se takmičiti na završnom turniru Srpske asocijacije malog fudbala.
Čestitamo ekipi Polimarka koja je osvojila treću uzastopnu titulu u Poslovnoj ligi Beograd i svim ekipama koje su izborile učešće na finalnom turniru. Prvak jubilarnog 20. izdanja Lige banaka i osiguravajućih kuća je ekipa Banca Intesa, koja je pobedom u finalu nad ekipom Hypo Alpe Adria banke, rezultatom 3:2, izborila učešće na završnom turniru Minifudbal kup Srbije 2015. Čestitamo!
 
POZIVAMO SVE LJUBITELJE MALOG FUDBALA, PRIJATELJE, SARADNIKE I SVE KOJI UŽIVAJU U ČARIMA OVE IGRE, DA DODJU U NEDELJU 07. JUNA 2015. GODINE, U BALON VESLAČKOG KLUBA "CRVENA ZVEZDA", DA GLEDAJU MAJSTORE MALOG FUDBALA I DA NAVIJAJU I UŽIVAJU U ATMOSFERI KOJU ĆEMO ZAJEDNIČKI NAPRAVITI I DA PRISUSTVUJEMO PROGLAŠENJU PRVAKA SRBIJE U REKREATIVNOM MALOM FUDBALU ZA 2015. GODINU, KOJI ĆE PRVI PUT PREDSTAVLJATI SRBIJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU U VRSARU, HRVATSKA, 21-27 SEPTEMBAR 2015. GODINE.
Rate this item
(1 Vote)
back to top