bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

NOVI ČLANOVI – DOBRO NAM DOŠLI!!!

Drage kolege, prijatelji, saradnici, sa ponosom vas obaveštavamo, da su novi članovi Srpske asocijacije malog fudbala postale ekipe koje se takmiče u ligama u još dva grada u Srbiji, u Šapcu i Čačku. Tačnije, biznis liga „SUNRISE“ Šabac, i „BIZNIS LIGA  ČAČAK“.  Na taj način je Srpska kuća malog fudbala postala brojnija za još 40 ekipa, oko 600 članova, zaljubljenika u ovu igru, koji će ravnopravno konkurisati za mesto najbolje ekipe koja će predstavljati Srbiju na narednom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. 
Beograd je dobio ozbiljne konkurente u borbi za titulu, tako da pored ekipa koje se takmiče u okviru poslovne lige Beograd i lige Banaka i osiguranja, predstoji ozbiljan izazov i podsticaj, da u još većoj konkurenciji pokušaju izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. 
Zahvaljujemo se organizatorima liga iz pomenutih gradova na razumevanju i podršci, i želimo im puno uspeha u tekućoj sezoni, kao i da na osnovu članstva u Srpskoj asocijaciji minifudbala još više podignu nivo kvaliteta svojih liga i da na taj način predstavljaju Srpski fudbal na najbolji mogući način i svojim primerom pokažu i drugim „gradovima“ u Srbiji značaj uključenja u projekat razvoja minifudbala.
Rate this item
(0 votes)
back to top