bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

NOVI SAD NAJBROJNIJI

Još jedan dokaz da je odlazak Srpske Asocijacije Malog Fudbala na Evropsko prvenstvo bio pravi potez, kao i potvrda našem dosadašnjem radu i požrtvovanju, jeste i učlanjenje više od hiljadu članova poslovne lige "HATTRICK NOVI SAD".  Na taj način je Srpska kuća rekreativnog/amaterskog malog fudbala postala još brojnija. 
 
Beograd, Čačak, Šabac, Novi Sad, postali su gradovi koji će svoje najbolje ekipe poslati na finalni turnir kupa Srbije, u junu mesecu 2016. godine, gde ćemo dobiti prvaka Srbije i predstavnika naše zemlje na narednom Evropskom prvenstvu, Madjarska, 21-27. Avgust 2016. godine. 
 
Zahvaljujemo se organizatorima liga iz pomenutih gradova na razumevanju i podršci, i želimo im puno uspeha u tekućoj sezoni, kao i da na osnovu članstva u Srpskoj asocijaciji minifudbala još više podignu nivo kvaliteta svojih liga i da na taj način predstavljaju Srpski rekreativni fudbal na najbolji mogući način i svojim primerom pokažu i drugim „gradovima“ u Srbiji značaj uključenja u projekat razvoja minifudbala. Kao najava širenja naše ideje i misije jeste i skorije učlanjenje liga u Požegi i Somboru.
Rate this item
(0 votes)
back to top