bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

POSLOVNA LIGA BEOGRAD 2015/2016 - POLIMARK OPET NAJBOLJI

      Došli smo do samog kraja još jednog druženja u Poslovnoj ligi i to 18. po redu a na vrhu ništa novo. Stari novi šampion je ekipa Polimark group koja je sjajnom partijom u finalu savladala ekipu Delta Holding(3-0) i osvojila četvrti uzastopni trofej u našem takmičenju. Ovim trofejem zaokrežen je jedan neverovatan niz ekipe Polimark koja osim što je bila najbolja u konačnom plasmanu poslednje četiri sezone bila je i najbolja ekipa ligaškog dela u svakom od njih.
    Strelci u finalnom susretu bili su Tešić, Stefanović i Vuletić a ekipa Delta Holding nije imala puno šansi protiv raspoloženog branioca titule. U utakmici za treće mesto Japan Tobacco International savladao je Ringier Kontal 6-2 a oba  ova susreta išla su u živom prenosu putem sajta www.sportuživo.tv
Nakon finala dedeljene su nagrade i najboljim pojednicima za ovu sezonu a nagrađeni su:
  • Inajetović Denis(DELTA HOLDING)- najbolji strelac lige
  • Kecman Dalibor(POLIMAK GROUP)- najbolji asistent lige
  • Tešić Vladimir(POLIAMRK GROUP)- Najkorisniji igrač plaz-off-a
  • Jurković Igor(B92)- najbolji golman
  • Za FAIR-PLAY ekipu proglašen je tim JTI.
       Ekipa Polimarka obezbedila je ovom titulom i učešće na finalnom turniru SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA koji će biti održan juna naredne godine, a na kojem ćemo dobiti i predstavnika naše zemlje na Evropskom prvenstvu čiji će domaćin biti Mađarska.
       Organizacioni tim lige svima želi srećne predstojeće praznike i zahvaljuje se ekipama koje su I ove sezone uzelE učešće u takmičenju, a naredno druženje zakazano je 28.02.2016.
Rate this item
(0 votes)
back to top