bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

Liga banaka i osiguranja Beograd 2015/2016: Intesa odbranila šampionsku titulu

ovi stari šampion Lige banaka i osiguravajućih kuća je ekipa Banca Intesa koja je u finalnom meču protiv Eurobanke, prvaka ligaškog dela, odigrala bez golova u regularnih 40 minuta a nakon toga bila uspešnija u penal seriji.
   Najzaslužniji za trijumf svakako je golman ekipe Milić Aleksandar koji je još jednom bio odličan na golu a svojim odbranama uz sigurne šuteve svojih saigrača doneo Intesi još jedan trofej i mogućnost da se ova ekipa takmiči na finalnom turniru SRPSKE ASOCIJACIJE MALOG FUDBALA koji će biti održan u junu 2016. a čiji će pobednik steći pravo da predstavlja našu zemlju na šampionatu Evrope u amaterskom fudbalu koji će biti održan u Mađarskoj naredne godine. Fantastičan meč viđen je i u borbi za treće mesto a ekipe Procredit i Unicredit banke pripremili su pravi spektal sa čak 10 pogodaka od kojih je većina bila toliko atraktivna da bi im pozavideli i profesionalni igrači najvažnije sporedne stvari. Kruna ovakvog meča bio je nerešen ishod 5-5 a u penal seriji bolja je bila ekipa Procredit banke koja je zasluženo osvojila 3.mesto u konačnom plasmanu.
     Nakon finalnog meča usledila je svečana dodela  nagrada za najbolje, koju su ljubitelji fudbala kao i pomenuta dva susreta mogli pratiti i uživo putem live stream-a na sajtu www.sportuživo.tv
     Osim nagrada za prve tri ekipe i prvaka ligaškog dela organizator je dodelio i nagradu za FAIR-PLAY koju je ove sezone osvojila ekipa Komercijalne banke a u pojedinačnoj konkurenciji Milić ALeksandar(golman ekipe Banca Intesa)proglašen je za najboljeg golmana ligaškog dela kao i za najboljeg igrača play-off-a dok je Đurišić Andrija(Komercijalna banka) osvojio nagradu za najboljeg asitenta a Đokić Aleksandar(EUROBANK) za najboljeg strelca lige.
       Organizacioni tim lige ovim putem želi da još jednom izrazi zahvalnost svim ekipama koje su uzele učešće ove sezone kao i da svima poželi srećne predstojeće praznike a novo druženje već je zakazano za 27.02.2016.
Rate this item
(0 votes)
back to top