bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SRBIJA U "A" GRUPI NA EVROPSKOM PRVENSTVU U MAĐARSKOJ

Poštovani članovi, prijatelji, saradnici, ljubitelji minifudbala u Srbiji, obaveštavamo Vas da su izvučene grupe za naredno Evropsko prvenstvo u Mađarskoj, Sekešfehervar, 21.-27.08.2016. godine. Srbija se nalazi u grupi "A", sa domaćinom Mađarskom, sa čijom selekcijom će i otvoriti Evropsko prvenstvo 21. avgusta. 
U grupi su još, Slovenija i Turska, tako da naši momci neće imati ni malo lak zadatak da prođu u drugu fazu prvenstva, u koju odlaze dve prvoplasirane ekipe iz grupe. Ostaje nam da se pripremimo najbolje moguće i da ove godine predstavimo našu zemlju u najboljem svetlu. Prilike za to svakako da ima, jer smatramo da je grupa izjednačena i da je samo ekipa Mađarske u prednosti zbog igranja na domaćem terenu. Nadamo se i verujemo da će Srbija imati dostojnog predstavnika na prvenstvu Evrope, a ko će predstavljati svoju zemlju na ovom velikom takmičenju, znaćemo početkom Juna meseca, nakon finalnog turnira kupa Srbije, čiji je organizator Srpska Asocijacija Malog Fudbala, a gde će učesnici biti najbolje ekipe biznis liga iz Beograda, Novog Sada, Šabca i Čačka. 
Svim finalistima želimo sve najbolje, da najbolji pobedi i tako stekne mogućnost da predstavlja svoju zemlju na najvećoj smotri minifudbala u Evropi.
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Mali fudbal u Rumuniji test »
back to top