bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

SRBIJA DOBILA NOVOG ŠAMPIONA

Novi prvak Srbije u REKREATIVNOM minifudbalu je ekipa UNIPROMET - ČAČAK, koja je u finalu nakon penal završnice pobedila ekipu B92 iz Beograda.
Na ovaj način momci iz Čačka su stekli pravo da predstavljaju Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Madjarskoj, koje se od 21. - 28. avgusta održava u gradu kraljeva Sekešfehervaru.
Ispostavilo se ono što se i očekivalo, "nova krv" je pokrenula i podigla nivo minifudbala na još viši nivo. Ekipe iz Čačka, Novog Sada i Šabca su unele veću dozu kvaliteta i rivaliteta koja je bila potrebna za održavanje ovakve manifestacije. Iskreno se nadamo da su svi učesnici uživali i da ćemo se i sledeće godine videti na finalnom turniru, na kome je kvalitet fudbala iz godine u godinu sve bolji.
Ostalim ekipama učesnicama turnira, ostaje mogućnost nadmetanja u EMF Ligi šampiona, koja se u septembru mesecu održava u Mariboru, Slovenija. Četiri zainteresovane ekipe iz Srbije mogu prijaviti svoje učešće, a informacije će biti objavljene uskoro.  
 
Čestitamo svim ekipama na fer i korektnoj igri na turniru i želimo da se sledeće godine vidimo u još većem broju.
 
Sve najbolje u predstojećem radu želimo našim članovima i partnerima, a našim predstavnicima na Evropskom prvenstvu želimo da dostojno predstavljaju svoju zemlju i da na svakom planu postignu što bolji rezultat. 
 
 
Sportski pozdrav!!!
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « test test »
back to top