bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

LIGA ŠAMPIONA - JOŠ JEDNA POBEDA "MINIFUDBALA"

Na tek završenoj, prvoj "EMF Ligi Šampiona u minifudbalu", koja je održana u Mariboru od 22.-25.09.2016. godine, dobili smo novog prvaka Evrope. Ne, nije to samo jedna ekipa iz Madjarske, prvaci Evrope su svi učesnici u ovom projektu, počevši od čelnika Evropske federacije minifudbala, gospode Razvana Burleanua (Rumunija-predsednik EMF), Filipa Jude (Češka Republika-potpredsednik EMF), Krištofa Koečija (Nemačka-potpredsednik EMF), Tanosa Papadopulosa (Grčka-Izvršni direktor), pa sve do samih volontera, učesnika u ovom projektu. Veliko priznanje treba odati i Marku Muleru (Projekt menadžeru EMF Lige šampiona) koji je danonoćno radio da bi ovaj šampionat bio na ovako visokom nivou organizovan.
Zasluge naravno pripadaju i svim predstavnicima naše Srbije. Počevši od čelnih ljudi Srpske Asocijacije Mini Fudbala, Dejan Boromisa (predsednik), Jovan Vasilijević (potpredsednik) i Zoran Zdravković (direktor), do predstavnika ekipa učesnika: "Polimark Unisol Group" - poslovna liga Beograd i "DOK" - poslovna liga Šabac, koji su na jedan impresivan, i izrazito sportskim duhom nadaren nastup, predstavljali sebe, nas i našu zemlju. Način na koji su se pomenuti predstavnici Srbije borili, želeli pobedu, ponašali, samo može služiti za primer svima nama, i dati podstrek za ubuduće.
Rezultat koji je ostvaren, a to je da je ekipa Polimark Unisol Group ušla među 16 najboljih timova Evrope, dok je tim DOK iz Šapca ušao među 32 najbolja tima Evrope, jeste nešto zaista izvanredno u ovom momentu, ali svi zajedno smo složni i svesni, da je najveća pobeda u ovom momentu bila zajednička, a to je, predstavljati svoju zemlju na jednom ovako prestižnom takmičenju (23 zemlje Evrope, 68 timova), diviti se snazi i želji svih igrača na terenu, gledati i upijati svaku trunku znoja i ponosa koji se vide u očima momaka koji su izašli na teren da predstavljaju sebe, svoj tim, svoj grad, svoju Srbiju. Doživeti tako nešto, meri se sa osećanjem koje se rečima ne može opisati. Veliko hvala dugujemo igračima i predstavnicima Srbije na ovom takmičenju.
VELIKO hvala dugujemo i našem dugogodišnjem saradniku-novinaru RTS-a, gospodinu Nemanji Matiću, koji nam pomaže od samog početka projekta Minifudbala u Srbiji. Njegov profesionalizam i predanost, da sliku sa svakog takmičenja prenese na male ekrane, i ne samo na ekrane, i pokaže ljudima kakav je ovo projekat i kakva je njegova budućnost, uliva nam veliku sigurnost i daje nam ogroman podsticaj da minifudbal u Srbiji postavimo na pijedestal kakav zaslužuje.
I na kraju, a naravno ništa manje važno od gore pomenutog, zahvaljujemo se svim našim, prijateljima, saradnicima, ljudima koji veruju u nas i koji nas prate. Veliko hvala dugujemo našim sponzorima koji su nam pomogli da do sada postignemo i dostignemo nivo na kome se nalazimo i koji će nam nadamo se i ubuduće biti još bolji saradnici: Unipromet-Čačak, Polimark Food Industrie-Beograd, Sportex-Arilje. Medijskim partnerima: RTS -u, RTV PINK, RTV B92, Sportski žurnal, Dnevni list Sport, zatim fizičkim i pravnim licima koja su kao sponzori mnogo pomogli da se ekipa "DOK" iz Šapca nadje na smotri kao što je Liga Šampiona.
 
Svima nama, želimo još puno ovakvih projekata, takmičenja, boljeg takmičarskog plasmana za reprezentaciju i timove, jer sigurno u budućnosti to zaslužujemo. Uz predan rad, iskreno prijateljstvo i saradnju, i zajedničko stremljenje ka istom cilju, nema sumnje da će MINIFUDBAL u Srbiji postati projekat vredan poštovanja.
Rate this item
(0 votes)
back to top