bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

BORBA ZA PRVAKA SRBIJE U MINIFUDBALU JE POČELA

Poštovani članovi, prijatelji, saradnici,
sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se finalni turnir na kome ćemo dobiti šampiona Srbije za sezonu 2016/2017, odžati u Novom Sadu 08. i 09. Aprila 2017. godine. To će biti treći po redu finalni turnir u organizaciji Srpske Asocijacije Malog Fudbala, u saradnji sa HATTRICK ligom rekreativaca iz Novog Sada, i prvi koji će se održati van Beograda, na zadovoljstvo naše i naših članova. Na taj način i dalje pokazujemo koliko nam je stalo da utičemo na razvoj minifudbala širom Srbije. 
 
Turnir u Novom Sadu će do sada biti najbrojniji, učestvovaće 12 ekipa iz Srbije, 4 iz Beograda (2 ekipe iz poslovne lige Beograd i 2 ekipe iz Lige banaka i osiguranja), 4 ekipe iz Novog Sada (HATTRICK liga rekreativaca), i po dve ekipe iz Biznis liga Čačka i Šapca. 
 
Prvak sa ovog turnira imaće mogućnost da predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu u Brnu, Češka, od 09-16.06.20167. godine, a ostale ekipe će steći mogućnost da predstavljaju Srbiju u Evropskoj Ligi Šampiona 2017. godine, koja će se održati u Mariboru (koliko ekipa iz Srbije će ići na Ligu šampiona saopštićemo do kraja Januara 2017. god.). Složićete se, savršene mogućnosti koje svojim članovima nudi Asocijacija.
 
Turnir će takodje prvi put biti održan dva dana, kako bi se ekipama pružila mogućnost odigravanja više utakmica, druženja i upoznavanja. Turnir će biti ispraćen i medijski, tako da će na ovaj način imati višestruku vrednost, kako za grad Novi Sad, tako i za naše članove, Asocijaciju, ljubitelje minifudbala.
 
Sve ekipe će uskoro biti obaveštene o detaljima održavanja turnira. Našim članovima i našem domaćinu želimo sve najbolje, kako bi ovaj turnir osim epitet najbrojnijeg, poneo i epitet najbolje organizovanog turnira do sada, da zajedno napredujemo iz godine u godinu.
Rate this item
(0 votes)
back to top