bet365 Bonus

wordpress joomla template

Online bookamker bet365 παιχνίδια good bonus.

Mali Fudbal Srbije

A+ A A-

PRVAK SRBIJE ZA 2017. GODINU - AUTOGALANT VETERNIK

Poštovani ljubitelji mini fudbala,
 
Srbija je dobila novog prvaka u minifudbalu, to je ekipa AUTOGALANT-VETERNIK, koja je na finalnom turniru u Novom Sadu, 09. aprila 2017. godine, osvojila prvo mesto, pobedivši u finalu ekipu Aerodrom Nikola Tesla - Beograd sa 4:0, i na taj način stekla mogućnost da predstavlja svoju kompaniju, svoj grad i svoju državu na Evropskom prvenstvu u minifudbalu, koji se održava od 09.-17. juna u Brnu, Češka. Našim predstavnicima želimo da se još bolje spreme za predstojeće prvenstvo i da u jako teškoj grupi, (Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Italija) izbore jedno od prva tri mesta i plasiraju se u dalji krug takmičenja. Na najvećoj smotri minifudbala do sada, učestvovaće 24. ekipe iz Evrope. 
 
Podsećamo, radi se isključivo o igračima rekreativcima/amaterima, koji nemaju profesionalni ugovor u klubovima, koji minifudbal igraju iz ljubavi i koji ne kriju strast prema novoj vrsti sporta, koja sve više osvaja ljubitelje sporta na starom kontinentu a i šire.
Sama atraktivnost koju minifudbal nudi, a zahvaljujuci prisutnosti manjeg broja igrača 5+1, na vecem terenu (50x25m), golovi (4x2m) više golova veća atrakcija, opravdava činjenicu da je minifudbal u Evropi i Svetu u velikoj ekspanziji iz godine u godinu. Dodati i činjenicu da je dostupan svima, a ne samo profesionalcima, čini minifudbal jako popularnim i perspektivnim. 
 
NAPRED SRBIJA!!!
Rate this item
(0 votes)
back to top